BRÖLLOP

Sen en snygg ingress under.

PORTRÄTT

Sen en snygg ingress under.

BUSINESS

Sen en snygg ingress under.

Anna Lauridsen

Jag har ett romantiskt bildspråk med varma färger och mjuka kontraster. Jag älskar storytelling, detaljer, kreativitet och Golden hour.

Men det var efter lite kringelkrokar i arbetslivet. Innan jag 2006 startade mitt företag Kullafoto, hade jag bl.a arbetat på reklambyrå, bokförlag och med försäljning inom klädbranschen! Sen hann jag även få tre underbara barn! Alla dessa arbets- och livserfarenheter, har gett mig en styrka som jag idag kan använda i mitt jobb som fotograf! Jag kan lättare uppfylla kundens förväntningar och läsa av vad kunden vill ha. Mina tre barn lärde mig hur man närmar sig ett barn.

Detta är naturligtvis ovärdeligt inom barnfotograferingen där man ofta få ta till sina knep för att barnet ska slappna av inför kameran! Jag älskar att fotografera! Det som jag gillar mest med mitt jobb, förutom att det är härligt kreativt och fritt, är att jag hela tiden får möta nya människor! Från alla delar av samhället. Från födsel och hela livet fram… Ofta är jag med om viktiga stunder i människors liv. Det ger mig en adrenalinkick och min själ näring.

BOKNINGAR & FÖRFRÅGNINGAR

Är du intresseras av att anlita mig eller vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mail. 

SE MER AV MIG PÅ INSTAGRAM
[instagram-feed]